lørdag 17. april 2010

En AND til besvær

På vei hjem fra Jesolo i dag, bestemte vi oss (vi er i denne sammenhengen Knut, Ole og Arild samt undertegnede) for å stoppe ved en taverna ved landeveien for å se hva bøndene spiste når de var på restaurant. I den koselige lille byen Caposile fant vi restauranten Alle Cacciatora og fikk oss plasser i den store spisesalen akkurat før det ramlet inn med lokale helter.

På menyen sto tradisjonelle retter som pasta og biff, men vi festet oss merke i avdelingen for småvilt i menyen. Der sto både hare, fasan og rev, men det eneste som var inne for øyeblikket var stokkand. Og stokkand ble det......

Anda jeg fikk var grønn, og den luktet og smakte gummi. De andre var ikke stort mer fornøyde enn meg. Vi pirket derfor ut de beste kjøttbitene og svelget dette ned med kald rødvin og med lukkede øyne. Garnityret fikk ligge i fred på tallerkenen.

Vi lovet oss selv at det skulle bli lenge til neste gang vi gjentok denne spisingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar